понеделник, 30 март 2015 г.

Шефът на фонд „Земеделие” купил скъпо ауди на гаджето си

Шефът на Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) Румен Порожанов е похарчил десетки хиляди левове държавни пари, за да обзаведе любовницата си с чисто ново ауди.

Фаворитката на боса Вержиния Драгомирова (на челната снимка, б. ред.) се е уредила с баровската лимузина, която ползвала като служебен автомобил, твърди сайтът BIC5.bg.

Малко известен факт е, че любимката на Порожанов е дъщеря на Васил Драгомиров – изпълнителен директор на фирма „ТИТАН”. Скандалната сметопочистваща фирма, чийто съсобственик е Димитър Борисов – Гърнето, бе спрягана като един от основните спонсори на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски през 2013 година.

Връзката между изпълнителния директор на фонда и шармантната брюнетка е още от първия му мандат начело на структурата, която е най-големият реципиент на пари от ЕС. Порожанов бе начело на ДФЗ от март 2011 до септември 2013 г. После близкият до ГЕРБ и ДПС чиновник стана министър на финансите в служебното правителство от август до ноември 2014 година.

Основно качество на Вержиния Драгомирова, освен да свири по най-тънките струни на душата на Порожанов, било да му е достоен партньор в игра на тенис на корт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар